Notre Dame Antiek in Den Haag

Notre Dame Antiek is opgericht in 2002 , in het Zeeheldenkwartier in Den Haag, tussen Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. Het assortiment is met zorg ingekocht en met liefde gerestaureerd. We hebben meubels, zilver, kristal en brons. Daarnaast doen we antiekrestauratie en geven we ook cursussen in stofferen en restauratie.

 

Mocht u naar iets specifieks op zoek zijn, of meer informatie willen over restauratie of de cursus, dan kunt u ons altijd mailen op notre@planet.nl of bellen op 070 - 3602014.

 

Over ons

Notre Dame Antiek wordt gerund door Herman een Conny Dame. Herman heeft zich gespecialiseerd in antiekrestauratie en Conny in stoffering en interieuradvies.

Samen reizen ze naar veilingen in heel Europa, op zoek naar de mooiste voorwerpen voor de winkel. Soms raken ze er zo verliefd op dat ze besluiten het zelf te houden.

 

Onze achtergrond

Voordat Herman en Conny Notre Dame Antiek begonnen wekte Conny al jaren in de antiekbranche. In 2002 konden ze de winkel en werkruimte in de Trompstraat overnemen. Dat gaf ze de kans om hun passie te delen met anderen. Wat tot op de dag van vandaag met heel veel plezier gedaan wordt.